Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11433

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
3 polévková lžíce Hořčice Dijonská
6 ks Makrela obecná
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
250 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 762 kcal
Kilojoule 3 188kJ
1% Sacharidy 3 g
70% Tuky 52 g
2% Sodík 39 mg
125% Bílkoviny 70 g

Makrely na hořčici postup přípravy receptu:

1

Makrely vykucháme, hlavy ponecháme. Ryby omyjeme, osušíme a rozložíme do zapékací mísy tak, aby se nepřekrývaly.

2

Ve smetaně rozpustíme hořčici a přidáme citronovou šťávu a nasekanou petrželku. Mírně osolíme, opepříme a nalijeme na ryby. Posypeme několika oříšky másla a dáme péci do horké trouby na 30 minut. Smetana se trochu vyvaří a vše se lehce zapeče.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept