Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11479

Ingredience

2 ks Paprikové lusky čerstvé
800 g Pstruh
100 g Rajčata
50 g Slanina vepřová
20 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 381 kcal
Kilojoule 1 595kJ
2% Sacharidy 6 g
26% Tuky 19 g
22% Sodík 438 mg
78% Bílkoviny 44 g

Pstruh na slanině postup přípravy receptu:

1

Očištěné a vykuchané pstruhy osolíme, obalíme ve strouhance.

2

Slaninu (nadrobno pokrájenou) necháme na pánvi vyškvařit. Škvarky vyjmeme, ve zbylém tuku upečeme pstruhy po obou stranách, přikryjeme pokličkou, na kraji plotny necháme zvolna dojít. Odstavíme a necháme vychladnout.

3

Potom pstruhy upravíme na mísu, obložíme nakrájenými rajčaty a paprikami.

4

Podáváme s chlebem nebo pečivem.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept