Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11816

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
100 g Majonéza
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 ks Okurky nakládané
1 kávová lžička Sůl
800 ml Voda pitná
400 g Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 228 kcal
Kilojoule 955kJ
3% Sacharidy 12 g
27% Tuky 20 g
69% Sodík 1 g
4% Bílkoviny 2 g

Hanácký zelný salát postup přípravy receptu:

1

Očištěné zelí nakrájíme na nudličky, povaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.

2

Majonézu zředíme octem a smícháme s jemně nakrájenou cibulí, nakrájenou okurkou, hořčicí, cukrem a solí. Nalijeme na zelí a dobře promícháme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz