Jednoduchý recept

Zaječí stehna na víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12083

Ingredience

4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
2 dl Víno červené
500 ml Vývar drůbeží
600 g Zaječí maso
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 551 kcal
Kilojoule 2 304kJ
2% Sacharidy 6 g
32% Tuky 24 g
44% Sodík 871 mg
67% Bílkoviny 38 g

Zaječí stehna na víně postup přípravy receptu:

1

Očištěná stehna prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Zprudka je opečeme na oleji po všech stranách.

2

Potom maso podlijeme vývarem, přidáme kečup, víno a dusíme doměkka.

Poznámka

Použijeme 4 stejně velká zaječí stehna.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept