Jednoduchý recept

Candát se zeleninou a ovčím sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12154

Ingredience

800 g Candát obecný
1 polévková lžíce Citronová šťáva
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
125 g Máslo čerstvé
1 ks Okurka salátová
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
4 polévková lžíce Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 426 kcal
Kilojoule 1 782kJ
3% Sacharidy 11 g
43% Tuky 32 g
11% Sodík 219 mg
45% Bílkoviny 25 g

Candát se zeleninou a ovčím sýrem postup přípravy receptu:

1

Z očištěných polovin candáta vykrojíme páteř a maso nakrájíme na porce. Osolíme je, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.

2

Maso obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a osmažíme na másle.

3

Na talíři ozdobíme osmažené porce ryby nakrájenými rajčaty, paprikami a okurkami. Nakonec pokrm posypeme nastrouhaným ovčím sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept