Jednoduchý recept

Studená omáčka na ryby

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12197

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
2 ks Jablka
50 g Majonéza
1 ks Okurky nakládané
0,5 kávová lžička Sůl
160 g Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 245 kcal
Kilojoule 1 025kJ
5% Sacharidy 19 g
24% Tuky 18 g
59% Sodík 1 g
6% Bílkoviny 4 g

Studená omáčka na ryby postup přípravy receptu:

1

Rozšleháme žervé, majonézu, oloupaná, na plátky nakrájená jablka, jemně nakrájenou cibuli a okurku.

2

Podle potřeby omáčku osolíme, osladíme krupicovým cukrem a okyselíme citronovou šťávou.

Poznámka

Omáčku podáváme k pečeným nebo dušeným rybám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept