Jednoduchý recept

Krupičník I

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12295

Ingredience

0,3 l Mléko polotučné
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
250 g Pšeničná krupice
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 623 kcal
Kilojoule 2 608kJ
28% Sacharidy 100 g
20% Tuky 15 g
8% Sodík 157 mg
37% Bílkoviny 21 g

Krupičník I postup přípravy receptu:

1

Krupici opražíme na másle, po částech přiléváme mléko za stálého míchání tak dlouho, až je krupice sypká. Poté přidáme vejce a mícháme opět do sypké krupice.

Poznámka

Podáváme jako přílohu k dušenému masu nebo jako samostatný pokrm se salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept