Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 10060

Ingredience

0,3 l Mléko polotučné
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,3 kg Pšeničná krupice
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 391kJ
14% Sacharidy 50 g
12% Tuky 9 g
5% Sodík 99 mg
22% Bílkoviny 12 g

Krupičník postup přípravy receptu:

1

V kastrole rozehřejeme máslo, přisypeme krupici a za stálého míchání ji opražíme dorůžova.

2

Potom přilijeme mléko a mícháme, až se krupice bude drobit. Nakonec přilijeme vejce ušlehaná do pěny, osolíme a vše mícháme, až vejce ztuhnou a pokrm bude sypký.

3

Podáváme jako přílohu k masu i zelenině.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept