Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 12603

Ingredience

1 ks Bobkový list
1200 g Candát obecný
100 g Cibule
1 ks Citrony
1 kávová lžička Cukr krupice
2 ks Hřebíček
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Máslo čerstvé
4 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
0,3 l Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 318 kcal
Kilojoule 1 332kJ
8% Sacharidy 27 g
17% Tuky 13 g
7% Sodík 144 mg
40% Bílkoviny 22 g

Candát na víně postup přípravy receptu:

1

Na části másla zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme koření, vložíme očištěnou, na porce pokrájenou a osolenou rybu. Dusíme ji asi 15 minut, během dušení podléváme vínem. Měkké porce vyjmeme a vložíme na nahřátou mísu.

2

Ze zbylého másla a mouky připravíme zlatavou jíšku, zředíme ji šťávou z ryby. Omáčku povaříme, přecedíme na candáta a zakapeme citronovou šťávou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept