Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12607

Ingredience

0,1 l Mléko polotučné
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Strouhanka
60 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 kg Treska aljašská
1 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 226 kcal
Kilojoule 945kJ
3% Sacharidy 10 g
7% Tuky 5 g
19% Sodík 375 mg
59% Bílkoviny 33 g

Sekaná z tresky postup přípravy receptu:

1

Vykostěné tresčí maso umeleme, přidáme sůl, vejce, koření, utřený česnek, mléko, vše zamícháme a podle potřeby zahustíme strouhankou.

2

Ze vzniklé hmoty vytvarujeme dvě šišky, vložíme je do pekáče na rozpuštěné sádlo a povrch rovněž potřeme sádlem.

3

Sekanou pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 30 minut.

4

Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept