Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 12853

Ingredience

0,5 ks Cibule
2 ks Husí prsa
125 ml Mléko polotučné
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 polévková lžíce Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 482 kcal
Kilojoule 2 018kJ
3% Sacharidy 11 g
52% Tuky 39 g
7% Sodík 138 mg
37% Bílkoviny 21 g

Sekaná z husích prsou postup přípravy receptu:

1

Omytá prsa zbavíme kůže, vykostíme, nakrájíme a umeleme. Žemli namočíme v mléce, necháme nasáknout, potom vymačkáme a přidáme k mletému masu, osolíme, opepříme, dále přidáme jemně nakrájenou cibuli osmahnutou na sádle a vejce. Vše dobře promícháme.

2

Směs vytvarujeme do válečku, obalíme kůží z prsou a sešijeme.

3

Sekanou pečeme ve středně vyhřáté troubě bez podlévání.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept