Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12864

Ingredience

Na zálivku
1 kávová lžička Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
1 špetka Hořčice
3 polévková lžíce Olej olivový
1 hrst Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
50 ml Voda pitná
Chřestový salát
500 g Chřest bílý
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 93 kcal
Kilojoule 388kJ
2% Sacharidy 6 g
9% Tuky 6 g
8% Sodík 150 mg
8% Bílkoviny 5 g

Chřestový salát postup přípravy receptu:

1

Sůl a moučkový cukr rozpustíme ve vodě, přidáme citrónovou šťávu, přimícháme ostatní přísady jemně nakrájené, pouze s výjimkou vejce, a řádně rozkvedláme.

2

Oloupaný chřest uvaříme v osolené vodě a nakrájíme na menší kousky. Smícháme jej s připravenou zálivkou a necháme odležet.

3

Než budeme salát podávat, posypeme jej nasekaným vejcem uvařeným natvrdo a petrželovou natí.

4

Podáváme jako studený předkrm nebo jako salát k pečením.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept