Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12905

Ingredience

0,3 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
700 g Hovězí maso zadní
0,8 l Mléko polotučné
1 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
60 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 429 kcal
Kilojoule 1 794kJ
4% Sacharidy 15 g
142% Tuky 106 g
21% Sodík 429 mg
82% Bílkoviny 46 g

Hovězí maso na mléce postup přípravy receptu:

1

Omyté maso protkneme 20 g slaniny a zavážeme nití.

2

Na pekáčku necháme mírně rozškvařit 40 g nakrájené slaniny s nakrájenou cibulí, celerem a mrkví. Přidáme máslo a maso i zeleninu necháme zrůžovět.

3

Potom maso osolíme, odlijeme přebytečný tuk a maso zalijeme mlékem. Přivedeme k varu, pekáček vložíme do trouby a maso zvolna pečeme asi 2 hodiny.

4

Šťávu procedíme, vlijeme k masu a přidáme trochu citronové šťávy. Pokrm už jen prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept