Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12928

Ingredience

1 ks Cibule
100 g Hovězí svíčková
100 g Játra vepřová
60 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Skopová kýta
1 kávová lžička Sůl
100 g Vepřové ledvinky
100 g Vepřový bok uzený

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 326 kcal
Kilojoule 1 362kJ
1% Sacharidy 3 g
32% Tuky 24 g
30% Sodík 606 mg
39% Bílkoviny 22 g

Směs masa na rožni postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na malé plátky a očištěné ledvinky rozpůlíme. Plátky osolíme, opepříme a napícháme na jehly střídavě s kolečky cibule. Jehly položíme přes okraj pekáče s olejem nebo je položíme na rošt.

2

Pekáč dáme do trouby a během rožnění maso často poléváme.

3

Podáváme na jehlách.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept