Recept

Kapr se zeleninou v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13143

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
600 g Kapr obecný
20 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej stolní
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
400 g Zeleninová směs jarní - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 299 kcal
Kilojoule 1 252kJ
3% Sacharidy 11 g
19% Tuky 15 g
13% Sodík 269 mg
55% Bílkoviny 31 g

Kapr se zeleninou v alobalu postup přípravy receptu:

1

Omyté porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli proležet.

2

Potom porce přeložíme na pláty alobalu potřené olejem, obložíme předvařenou zeleninou, plátky oloupaných rajčat, osolíme a poklademe vločkami másla. Alobal zabalíme do balíčků a dobře uzavřeme. Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut. Až se balíčky nafouknou, alobal nastříhneme, dopečeme ještě několik minut.

3

Podáváme v alobalu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept