Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 13324

Ingredience

1 ks Bazalka
200 g Hovězí maso zadní
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Párky telecí
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
200 g Vepřová plec
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 334 kcal
Kilojoule 1 399kJ
4% Sacharidy 16 g
25% Tuky 19 g
9% Sodík 185 mg
44% Bílkoviny 25 g

Dietní karbanátky postup přípravy receptu:

1

Žemle nakrájíme na plátky a zvlhčíme vodou. Omyté maso a párek umeleme spolu se žemlemi. Směs osolíme, okořeníme nasekanými bylinkami, přidáme vejce, trochu mouky a vše dobře promícháme.

2

Ze vzniklé hmoty tvarujeme karbanátky, které urovnáme do pekáče s trochou vody a pečeme. Během pečení karbanátky obracíme, podle potřeby podléváme. Nakonec přidáme kousek másla.

3

Podáváme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept