Recept

Hovězí maso v kořeněné směsi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13389

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Feferony
500 g Hovězí maso zadní
4 polévková lžíce Kečup
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Okurky nakládané
3 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 203 kcal
Kilojoule 848kJ
3% Sacharidy 9 g
8% Tuky 6 g
59% Sodík 1 g
50% Bílkoviny 28 g

Hovězí maso v kořeněné směsi postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na hranolky a smažíme za stálého míchání na oleji, až se šťáva vydusí. Zaprášíme moukou, přisypeme mletou papriku, znovu osmahneme a podlijeme trochou vody. Osolíme a dusíme do poloměkka.

2

Potom k masu přidáme kečup, nadrobno pokrájené feferonky, pepř, dusíme do měkka.

3

Do hotového pokrmu vmícháme na kostičky rozkrájenou okurku a jemně krájenou cibuli, ještě 5 minut podusíme.

4

Podáváme s dušenou rýží.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept