Recept

Bifteky s dušenými rajčaty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14319

Ingredience

800 g Hovězí svíčková
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 299 kcal
Kilojoule 1 253kJ
1% Sacharidy 3 g
4% Tuky 3 g
15% Sodík 310 mg
80% Bílkoviny 45 g

Bifteky s dušenými rajčaty postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osušíme, nakrájíme na 4 bifteky a v horkém másle s 1 lžící oleje je zprudka opékáme asi 1 minutu po každé straně. Snížíme teplotu a maso dopékáme ještě 2 minuty po každé straně. Vyjmeme, okořeníme a uchováme teplé v alobalu.

2

Na výpeku podusíme omytá, do křížku naříznutá celá rajčata asi 4 minuty.

3

Bifteky upravíme s rajčaty na nahřáté talíře. Podáváme s hlávkovým nebo ledovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept