Bylinková kůrka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bylinková kůrka
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 14990 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
4 polévková lžíce | Kerblík |
4 polévková lžíce | Pažitka |
1 špetka | Pepř černý mletý |
2 polévková lžíce | Strouhanka |
1 špetka | Sůl |
1 ks | Vejce slepičí |
500 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
3% Kalorie 51 kcal
Kilojoule 214kJ
2% Sacharidy 6 g
3% Tuky 2 g
6% Sodík 120 mg
7% Bílkoviny 4 g
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 61,3mg |
Draslík | 345,0mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 944,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 10,0mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kerblík, Pažitka, Strouhanka, Sůl, Vejce slepičí, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Bylinková kůrka postup přípravy receptu:
1 | Vejce ušleháme se solí a pepřem ve vodní lázni do pěny. Přidáme omyté, nasekané bylinky a přimícháme strouhanku. |
Poznámka
Směsí potíráme bifteky a zapékáme je v troubě při 200 stupních Celsia.