Recept

Zeleninový nákyp s vejci

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15053

Ingredience

1 špetka Kmín drcený
100 ml Minerální voda jemně perlivá
1 kávová lžička Máslo čerstvé
1 špetka Nové koření mleté
4 ks Pepř černý celý
2 špetka Sůl
1 špetka Sůl bylinková
8 ks Vejce slepičí
600 g Zeleninová směs jarní - mražená
210 g Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 369 kcal
Kilojoule 1 543kJ
12% Sacharidy 42 g
21% Tuky 16 g
28% Sodík 568 mg
45% Bílkoviny 26 g

Zeleninový nákyp s vejci postup přípravy receptu:

1

Na pánvi podusíme zeleninu, osolíme špetkou soli, přidáme kmín a nové koření. Hotové zchladíme.

2

Minerálku rozmícháme s vejci, osolíme a opepříme.

3

Zapékací mísu vymastíme, vložíme do ní zeleninovou směs a rozmíchaná vejce. Mísu přiklopíme a pečeme v předehřáté troubě na 130°C zhruba 20 minut. V polovině pečení pokličku sejmeme a zapečeme dozlatova.

4

Nákyp podáváme s řeřichou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept