Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15056

Ingredience

1,5 kg Chřest bílý
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 šálek Petržel - nať
1 špetka Sůl
12 ks Vejce křepelčí
1 l Vývar zeleninový
500 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 351 kcal
Kilojoule 1 467kJ
12% Sacharidy 44 g
17% Tuky 12 g
65% Sodík 1 g
44% Bílkoviny 25 g

Ragú z chřestu a hub postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natrvdo, slijeme, schladíme, oloupeme a nakrájíme na měsíčky.

2

Chřest omyjeme, konce odřízneme a pokrájíme na stejně velké kousky. Vložíme do vroucího vývaru, povaříme 12 minut. Poté necháme okapat.

3

Žampiony očistíme, rozkrájíme a podusíme na pánvi v rozpáleném oleji po 4 minuty. Poté přidáme okapaný chřest, nasekanou petržel, zalijeme 8 lžícemi vývaru, osolíme a opepříme.

4

Ragú rozdělíme na talíře, ozdobíme vejci a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept