Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15149

Ingredience

6 ks Cibule
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
100 ml Smetana 12% (konzumní)
1 polévková lžíce Strouhanka
4 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 150 kcal
Kilojoule 626kJ
3% Sacharidy 11 g
12% Tuky 9 g
5% Sodík 106 mg
12% Bílkoviny 7 g

Gratinovaná cibule postup přípravy receptu:

1

Očištěnou cibuli nakrájíme na kolečka a na 2 lžících másla ji necháme zesklovatět.

2

Zapékací mísu vymažeme máslem, vysypeme strouhankou a vložíme připravenou cibuli.

3

Ve smetaně rozšleháme vejce, osolíme, opepříme a smícháme s nastrouhaným sýrem a nasekanou petrželkou.

4

Omáčku přilijeme k cibuli a pokrm zapečeme v rozpálené troubě dozlatova.

5

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept