Jednoduchý recept

Brambory pečené na cibulce (šťouchané)

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1526

Ingredience

1500 g Brambory
100 g Cibule
3 g Kmín celý
20 g Sůl
100 g Tuk
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 182 kcal
Kilojoule 761kJ
5% Sacharidy 20 g
14% Tuky 10 g
41% Sodík 818 mg
7% Bílkoviny 4 g

Brambory pečené na cibulce (šťouchané) postup přípravy receptu:

1

Omyté, oloupané brambory překrájíme na menší kousky, zalijeme je vlažnou vodou, přidáme sůl, kmín a uvaříme doměkka.

2

Uvařené brambory scedíme a rozšťoucháme.

3

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a v pánvi na tuku osmahneme dorůžova. Na cibuli vložíme rozšťouchané brambory, rozetřeme je po celé ploše a v troubě je krátce zapečeme.

4

Opečené brambory pomocí lžíce vykrajujeme do tvaru noků.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept