Recept

Tresčí filé alla Pizzaiola

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15571
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
800 g Filé z aljašské tresky
2 polévková lžíce Kapary sterilované
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 197 kcal
Kilojoule 826kJ
3% Sacharidy 9 g
3% Tuky 2 g
26% Sodík 528 mg
66% Bílkoviny 37 g

Tresčí filé alla Pizzaiola postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené filé nakrájíme na kostky, pokapeme citronovou šťávou, mírně osolíme.

2

Oloupanou cibuli pokrájíme na kolečka, česnek nasekáme, obojí podusíme v rozpáleném oleji na pánvi.

3

Rajčata spaříme, oloupeme, rozkrájíme na čtvrtky a zbavíme zrnek. Dužinu krájíme na kostky, vložíme do pánve, podusíme 3 minuty. Vmícháme kapary, přidáme kostky filé, pod pokličkou zvolna dusíme asi 5 minut.

4

Nakonec pokrm podle chuti osolíme, opepříme a ozdobíme nasekanou bazalkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept