Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15859
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Cibule
1000 g Hovězí maso přední
1000 g Lilek
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 dl Olej rostlinný
1 špetka Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 551 kcal
Kilojoule 2 307kJ
7% Sacharidy 24 g
40% Tuky 30 g
21% Sodík 410 mg
99% Bílkoviny 55 g

Hovězí maso s lilky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky, zalijeme vodou a vaříme.

2

V kastrolu na oleji (nebo na sádle) osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli.

3

Omyté lilky oloupeme, nakrájíme na kostičky, osolíme a necháme asi 20 minut stát. Potom je vymačkáme, vložíme do kastrolu s cibulí a osmažíme. Přidáme mletou papriku, zaprášíme moukou a krátce osmahneme. Vše přidáme do hrnce s vařeným hovězím masem. Dále zvolna vaříme, dokud omáčka nezhoustne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept