Recept

Zapečený sýrový chléb

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16208

Ingredience

8 krajíc Chléb toastový
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 špetka Pepř černý mletý
150 ml Smetana 12% (konzumní)
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
4 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 206 kcal
Kilojoule 862kJ
1% Sacharidy 4 g
19% Tuky 15 g
7% Sodík 133 mg
25% Bílkoviny 14 g

Zapečený sýrový chléb postup přípravy receptu:

1

Mezi dva krajíce toastového chleba vložíme vždy plátek sýra. Chleby urovnáme do vymazané zapékací mísy.

2

Rozklepneme vejce, přilijeme víno, smetanu a směs nalijeme na chleby. Povrch posypeme nasekaným koprem, osolíme a opepříme.

3

Pokrm zapékáme v silně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept