Recept

Dušené kysané zelí s fíky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16462

Ingredience

1 ks Cibule
250 g Fíky sušené
0,1 l Hovězí vývar základní
50 g Máslo čerstvé
0,1 l Víno bílé
750 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 104kJ
15% Sacharidy 54 g
5% Tuky 4 g
5% Sodík 106 mg
10% Bílkoviny 5 g

Dušené kysané zelí s fíky postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli a zpěníme ji.

2

Potom vložíme překrájené kysané zelí, promícháme, přilijeme víno a vývar. Sušené fíky pokrájíme nadrobno a vmícháme do zelí, vše podusíme na mírném ohni asi 20 minut.

3

Zelí podáváme jako přílohu k pečeným masům.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept