Recept

Hovězí maso v dušeném zelí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16809

Ingredience

40 g Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
200 g Hovězí maso zadní
2 polévková lžíce Olej rostlinný
20 g Pažitka
2 kávová lžička Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
600 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 280 kcal
Kilojoule 1 170kJ
6% Sacharidy 22 g
15% Tuky 11 g
25% Sodík 494 mg
46% Bílkoviny 26 g

Hovězí maso v dušeném zelí postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky, osolíme a podusíme ve vlastní šťávě.

2

V jiném kastrolu osmahneme na oleji oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme omyté, nahrubo rozkrájené zelí, rajčatový protlak, sůl, pepř a kmín. Zalijeme vodou a dusíme, až zelí změkne.

3

Potom k zelí přidáme maso i se šťávou, necháme přejít varem.

4

Před podáváním přidáme do pokrmu citronovou šťávu a nakrájenou pažitku.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept