Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16842

Ingredience

20 g Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
200 g Kedlubna
1 špetka Kmín celý
20 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 218 kcal
Kilojoule 913kJ
3% Sacharidy 12 g
17% Tuky 12 g
21% Sodík 424 mg
28% Bílkoviny 16 g

Kedlubny s vejci postup přípravy receptu:

1

Kedlubny oloupeme a nahrubo nastrouháme.

2

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme kedlubny, osolíme, okmínujeme, osladíme a dusíme doměkka. Podle potřeby mírně podlijeme vodou.

3

Po vydušení šťávy zalijeme měkké kedlubny rozšlehanými vejci, která necháme ztuhnout.

4

Pokrm podáváme posypaný nasekanými kedlubnovými lístky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept