Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 16913

Ingredience

1000 g Candát obecný
2 polévková lžíce Citronová šťáva
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
150 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř bílý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 409 kcal
Kilojoule 1 712kJ
1% Sacharidy 3 g
45% Tuky 33 g
11% Sodík 214 mg
45% Bílkoviny 25 g

Smažený candát postup přípravy receptu:

1

Očištěného candáta vykucháme, rozpůlíme, páteř vykrojíme a rybu naporcujeme. Maso osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme 15 minut odležet.

2

Porce osušíme, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a usmažíme na másle do zlatova.

3

Podáváme se smaženými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept