Jednoduchý recept

Skopové kotlety s klobásou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17128

Ingredience

2 ks Cibule
100 g Klobása Dunajská
100 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
600 g Skopové kotlety
60 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 751 kcal
Kilojoule 3 141kJ
2% Sacharidy 6 g
86% Tuky 64 g
16% Sodík 321 mg
62% Bílkoviny 35 g

Skopové kotlety s klobásou postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na hranolky a rozškvaříme. Přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a na hranolky nakrájenou, oloupanou klobásu. Vše osmažíme.

2

Očištěné a omyté skopové kotlety lehce naklepeme, osolíme a potřeme utřeným česnekem. Maso opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji.

3

Kotlety upravíme na nahřáté talíře, poklademe klobásovou směsí a ihned podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou opékané brambory a zeleninový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept