Jednoduchý recept

Srnčí perkelt

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17283

Ingredience

200 g Cibule
1 l Hovězí vývar základní
15 g Paprika mletá sladká
100 g Paprikové lusky čerstvé
150 g Rajčata
800 g Srnčí plec
100 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 681 kcal
Kilojoule 2 851kJ
3% Sacharidy 12 g
45% Tuky 33 g
48% Sodík 970 mg
142% Bílkoviny 80 g

Srnčí perkelt postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle dozlatova, vmícháme mletou papriku a přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou srnčí plec. Osolíme a zalijeme horkým vývarem. Dusíme pod pokličkou do poloměkka. Potom přidáme oloupaná, na nudličky nakrájená rajčata a papriky a vše dusíme doměkka.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami nebo s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept