Jednoduchý recept

Pražma s ořechovou krustou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 17835

Ingredience

3 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej olivový
4 polévková lžíce Ořechy lískové
400 g Pražma
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 698 kcal
Kilojoule 2 922kJ
1% Sacharidy 5 g
77% Tuky 58 g
14% Sodík 277 mg
75% Bílkoviny 42 g

Pražma s ořechovou krustou postup přípravy receptu:

1

Rybí filety s kůží nakrájíme na kousky, osolíme, pokapeme olivovým olejem, citronovou šťávou a necháme odležet.

2

Máslo smícháme s oříšky a koriandrem.

3

Pekáček vymažeme olejem, položíme do něj rybu kůží dolů a nasypeme na ní ořechovou směs (mleté lískové oříšky a sekaný čerstvý koriandr). Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů asi 15 minut.

Poznámka

Můžeme podávat s listovým salátem a bagetou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept