Jednoduchý recept

Opékaná rybí směs

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18202

Ingredience

1 ks Citrony
300 g Filé z aljašské tresky
300 g Kapr obecný
2 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 235 kcal
Kilojoule 984kJ
2% Sacharidy 6 g
16% Tuky 12 g
7% Sodík 142 mg
49% Bílkoviny 27 g

Opékaná rybí směs postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté kapří maso a porce filé nakrájíme vždy na 4 kousky, osolíme a obalíme v mouce smíchané s mletou paprikou. Maso opečeme po obou stranách na pánvi na oleji a vyjmeme.

2

Do pánve přidáme máslo, trochu vody, kečup a worcester. Za stálého míchání necháme směs zhoustnout.

3

Opečené kousky ryb upravíme na nahřáté talíře, podlijeme šťávou a obložíme dílky omytého citronu.

4

Podáváme se smaženými bramborovými hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept