Recept

Toskánská kuřecí stehýnka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 18232

Ingredience

1 ks Citrony
1 špetka Fenykl obecný
4 ks Kuřecí stehna
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
250 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 503 kcal
Kilojoule 2 103kJ
3% Sacharidy 9 g
44% Tuky 33 g
23% Sodík 457 mg
73% Bílkoviny 41 g

Toskánská kuřecí stehýnka postup přípravy receptu:

1

Omytá a osušená kuřecí stehna potřeme česnekem utřeným se solí a pepřem. Maso obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance smíchané s drceným fenyklem.

2

Stehýnka smažíme v dostatečném množství oleje nejdříve pod pokličkou. Když se usmaží po jedné straně, obrátíme je a dosmažíme bez pokličky.

3

Podáváme s vařenými bramborami posypanými pažitkou, obložíme dílky citronu a rajčat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept