Recept

Maďarský guláš z kapra

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 18259

Ingredience

200 g Cibule
800 g Kapr obecný
30 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
30 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
250 ml Vývar rybí
250 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 565 kcal
Kilojoule 2 365kJ
3% Sacharidy 10 g
52% Tuky 39 g
31% Sodík 612 mg
75% Bílkoviny 42 g

Maďarský guláš z kapra postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a opečeme na polovině oleje a na rozškavřené slanině.

2

Na zbylém oleji zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, zasypeme mletou paprikou a zalijeme vývarem (nebo vodou). Přidáme kousky kapra, rajčatový protlak a dusíme asi 10 minut.

3

Nakonec přilijeme smetanu rozšlehanou se žloutky, nádobu přendáme do vodní lázně a bez vaření necháme guláš zhoustnout.

4

Podáváme s rýží nebo s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept