Recept

Bulharská vepřová pečeně s pórkem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 18289

Ingredience

3 ks Cibule
1 ks Feferony
5 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprikové lusky čerstvé
600 g Pórek
3 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová pečeně

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 589 kcal
Kilojoule 2 465kJ
9% Sacharidy 33 g
52% Tuky 39 g
16% Sodík 312 mg
49% Bílkoviny 28 g

Bulharská vepřová pečeně s pórkem postup přípravy receptu:

1

Omytou krkovičku nakrájíme na kostky, osolíme a na rozehřátém oleji pečeme doměkka. Upečené maso přendáme na nahřátou mísu.

2

Do zbylého oleje přidáme omytý, na kousky nakrájený pórek, oloupanou nahrubo nakrájenou cibuli, oloupaná rajčata nakrájená na čtvrtky, očištěné papriky nakrájené na proužky a nasekanou feferonku. Okořeníme mletou paprikou, vše promícháme a dusíme téměř doměkka.

3

Potom přidáme maso, znovu lehce promícháme a chvíli podusíme.

4

Podáváme s vařenými bramborami, rýží nebo s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept