Recept

Studená rajčatová omáčka s bazalkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18309

Ingredience

3 polévková lžíce Bazalka
500 ml Jogurt bílý
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
0,1 l Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 200 kcal
Kilojoule 838kJ
3% Sacharidy 11 g
20% Tuky 15 g
6% Sodík 125 mg
11% Bílkoviny 6 g

Studená rajčatová omáčka s bazalkou postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme ve vařící vodě, oloupeme, nakrájíme na čtvrtky. Vybereme semínka a rajčata prolisujeme nebo rozmixujeme.

2

Čerstvou bazalku omyjeme a po okapání nadrobno natrháme.

3

Jogurt rozšleháme se smetanou, přidáme rajčatové pyré, bazalku, podle chuti osolíme a opepříme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept