Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 18394

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
1 polévková lžíce Sůl
250 ml Voda pitná
250 ml Víno bílé
200 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 323 kcal
Kilojoule 1 353kJ
9% Sacharidy 32 g
1% Tuky 1 g
98% Sodík 2 g
7% Bílkoviny 4 g

Vývar s vínem postup přípravy receptu:

1

Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Do hrnce vlijeme 250 ml vody, přidáme připravenou zeleninu, bílé víno, sůl, cukr, oloupanou cibuli a bobkový list. Přivedeme k varu, potom teplotu snížíme, přikryjeme pokličkou a vaříme asi 30 minut.

2

Vývar přecedíme.

3

Používáme k vaření ryb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept