Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18434

Ingredience

5 cl Calvados
4 ks Jablka
1 ks Kuře
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Rozmarýn sušený
1 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Tymián sušený
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,122 kcal
Kilojoule 4 696kJ
8% Sacharidy 29 g
95% Tuky 71 g
36% Sodík 712 mg
146% Bílkoviny 82 g

Kuře na calvadosu postup přípravy receptu:

1

Omyté kuře stáhneme z kůže, naporcujeme a potřeme směsí soli a koření. Porce lehce obalíme v mouce a po všech stranách opečeme na oleji. Podlijeme vývarem a calvadosem a ve vyhřáté troubě dusíme téměř doměkka.

2

Potom k masu přidáme oloupaná, rozpůlená jablka zbavená jádřinců a dodusíme.

3

Měkké kuře upravíme na talíře, obložíme podušenými jablky a podlijeme šťávou.

4

Podáváme s dušenou rýží nebo s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept