Recept

Hovězí maso v octě a oleji

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 18486

Ingredience

2 ks Cibule
500 g Hovězí maso vařené
4 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 ks Okurky nakládané
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať
500 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 341 kcal
Kilojoule 1 428kJ
2% Sacharidy 8 g
26% Tuky 20 g
73% Sodík 1 g
62% Bílkoviny 35 g

Hovězí maso v octě a oleji postup přípravy receptu:

1

Uvařené hovězí maso nakrájíme na plátky nebo na nudličky.

2

Z vývaru, octa, oleje, oloupané, na kolečka nakrájené cibule a okurky nakrájené na nudličky připravíme marinádu.

3

Nakrájené maso rozdělíme na talíře a zalijeme marinádou.

4

Pokrm posypeme nasekanou petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept