Recept

Polévka z fazolových lusků s rýží

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 18551

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
200 g Fazolové lusky zelené
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 ks Rajčata
100 g Slanina vepřová
2 kávová lžička Sůl mořská
2 polévková lžíce Tuk
1 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 172 kcal
Kilojoule 721kJ
2% Sacharidy 8 g
19% Tuky 14 g
48% Sodík 969 mg
7% Bílkoviny 4 g

Polévka z fazolových lusků s rýží postup přípravy receptu:

1

Na rozpáleném tuku lehce opečeme kůži ze slaniny. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a česnek, fazolové lusky nakrájíme na 1-2 cm dlouhé kusy a vše dusíme pod poklicí asi 20 minut.

2

Pak přidáme oloupané čtvrtky rajčat a společně ještě krátce podusíme.

3

Směs zalijeme osolenou vodou, uvedeme do varu, přisypeme hrst rýže, okořeníme pepřem a trochu pocukrujeme a na mírném ohni vaříme přikryté asi 40 minut.

4

Před podáváním případně ještě dokořeníme a osolíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept