Recept

Špízy s játry a švestkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 18646

Ingredience

100 g Anglická slanina
600 g Játra vepřová
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
8 ks Švestky sušené

Nutriční hodnoty jedné porce

69% Kalorie 1,355 kcal
Kilojoule 5 671kJ
72% Sacharidy 259 g
36% Tuky 27 g
22% Sodík 444 mg
78% Bílkoviny 44 g

Špízy s játry a švestkami postup přípravy receptu:

1

Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky. Sušené švestky vypeckujeme, zabalíme do tenkých plátků slaniny a střídavě s plátky jater napichujeme na jehly.

2

Špízy osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Nakonec přidáme kousek másla a špízy chvíli podusíme.

Poznámka

Podáváme s různě upravenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept