Recept

Šanghajská kachní prsa

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18717

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
60 g Fíky čerstvé
250 g Kachní prsa
1 polévková lžíce Med včelí
2 polévková lžíce Omáčka sójová
400 g Rýže dušená
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 204 kcal
Kilojoule 853kJ
8% Sacharidy 29 g
4% Tuky 3 g
7% Sodík 138 mg
26% Bílkoviny 15 g

Šanghajská kachní prsa postup přípravy receptu:

1

Omytá, vykostěná kachní prsa osolíme, opečeme na teflonové pánvi dorůžova a nakrájíme na plátky.

2

Med svaříme se sójovou omáčkou, mírně osladíme a povaříme spolu s nakrájenými fíky.

3

Opečená kachní prsíčka upravíme na talíři na uvařenou rýži a přelijeme fíkovou omáčkou.

Poznámka

Množství medu a sójové omáčky upravíme podle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept