Recept

Kořeněné celerové plátky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 19825

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
3 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 kávová lžička Kari koření
174 g Kečup
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 105 kcal
Kilojoule 439kJ
5% Sacharidy 19 g
2% Tuky 2 g
14% Sodík 286 mg
5% Bílkoviny 3 g

Kořeněné celerové plátky postup přípravy receptu:

1

Očištěný celer nakrájíme na plátky a uvaříme v osolené a okyselené vodě téměř doměkka.

2

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přisypeme kari koření a osmahneme. Přidáme povařený celer, opepříme, ochutíme hořčicí a kečupem a dusíme doměkka.

3

Nakonec do pokrmu přidáme prolisovaný česnek.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept