Recept

Polévka bramborová s klobásou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1994

Ingredience

500 g Brambory
1 ks Cibule
150 g Klobása Dunajská
1 ks Pažitka
1,5 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
1 l Vývar zeleninový
1,5 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 407 kcal
Kilojoule 1 703kJ
11% Sacharidy 40 g
29% Tuky 22 g
50% Sodík 993 mg
28% Bílkoviny 16 g

Polévka bramborová s klobásou postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli slabě osmahneme na sádle, přidáme brambory a žemle, oboje pokrájené na malé kostičky a také osmahneme.

2

Přilijeme vývar, osolíme a povaříme do změknutí brambor (cca 15 min).

3

Hotovou polévku rozmixujeme.

4

Před podáváním polévky na suché pánvi osmahneme klobásu nakrájenou na kolečka. Místo klobásy můžeme použít párek osmahnutý na troše sádla.

5

Nakonec polévku posypeme nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept