Jednoduchý recept

Zapečené plněné žampiony

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 19997

Ingredience

0,5 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
50 ml Smetana 12% (konzumní)
100 g Sýr Eidam cihla 45%
1 špetka Sůl
4 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 166 kcal
Kilojoule 693kJ
3% Sacharidy 10 g
12% Tuky 9 g
16% Sodík 313 mg
26% Bílkoviny 15 g

Zapečené plněné žampiony postup přípravy receptu:

1

Vybereme velké, pevné žampiony, odřízneme nohu a špičatou kávovou lžičkou vydlabeme vnitřky, hlavy seřízneme tak, aby dobře stály.

2

Nohy a ostatní odřezané části žampiónů nasekáme na malé kousky, které dáme do misky.

3

K nim přidáme nadrobno rozsekanou petrželku, červenou papriku, smetanu, nastrouhaný Eidam, sůl a pepř, vše dobře promícháme, vzniklou směsí naplníme žampiony.

4

Pečeme přibližně 10 minut na plechu v troubě (při střední teplotě).

5

Ještě teplé servírujeme s bílým pečivem.

Poznámka

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept