Jednoduchý recept

Králík na pivu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20121

Ingredience

1 krajíc Chléb konzumní
1 ks Cibule
250 ml Hovězí vývar základní
1000 g Králičí maso
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej rostlinný
250 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná
120 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 468 kcal
Kilojoule 1 957kJ
4% Sacharidy 14 g
26% Tuky 19 g
23% Sodík 467 mg
95% Bílkoviny 54 g

Králík na pivu postup přípravy receptu:

1

V kastrole na rozehřátém oleji osmažíme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a očištěnou, nastrouhanou kořenovou zeleninu. Vložíme omyté porce králíka, osolíme a podlijeme vodou. Dusíme doměkka.

2

Měkké maso vyjmeme a omáčku necháme vysmahnout. Zaprášíme trochou mouky, přidáme nastrouhaný tvrdý chléb, zalijeme hovězím vývarem a přilijeme pivo. Omáčku procedíme na porce masa a podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou houskové knedlíky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept