Paprikový salát s ředkvičkami a kečupem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Paprikový salát s ředkvičkami a kečupem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 20325 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
1 ks | Cibule |
1 kávová lžička | Cukr krupice |
4 polévková lžíce | Kečup |
1 polévková lžíce | Ocet kvasný lihový |
2 polévková lžíce | Olej rostlinný |
400 g | Paprikové lusky čerstvé |
6 ks | Ředkvička |
0,5 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 12g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 325,9mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 100,3mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Cukr krupice, Olej rostlinný, Paprikové lusky čerstvé, Ředkvička, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kečup, Ocet kvasný lihový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Paprikový salát s ředkvičkami a kečupem postup přípravy receptu:
1 | Očištěné a omyté papriky nakrájíme na nudličky, přidáme omyté, na kolečka nakrájené ředkvičky a oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli. |
2 | Vmícháme kečup, olej, ocet, cukr, sůl a vše dobře promícháme. |