Jednoduchý recept

Tykev zapečená s uzeným masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20338

Ingredience

2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
600 g Tykev
300 g Uzené maso vařené
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 800 kcal
Kilojoule 3 346kJ
2% Sacharidy 6 g
103% Tuky 77 g
12% Sodík 237 mg
29% Bílkoviny 16 g

Tykev zapečená s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou tykev nakrájíme na kolečka silná asi 1 cm, osolíme a obalíme v hladké mouce a rozšlehaných vejcích.

2

Připravenou tykev osmažíme po obou stranách na rozehřátém oleji na pánvi a urovnáme do vymaštěné zapékací mísy střídavě s uzeným masem nakrájeným na kousky. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem.

3

Pokrm krátce zapečeme v silně vyhřáté troubě.

Poznámka

Podáváme s opečenými bramborami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept